Politisk terroism eller humor?

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska betrakta det som politisk terrorism eller humor när sossarna nominerar Filippa Reinfeldt till Kristina Axén Olins efterträdare. Man kan invända mot utspelet på massor av sätt. Man kan fråga sig vad Marita Ulvskog över huvud taget har med saken att göra. Vem frågade egentligen vad hon tycker? Svaret är: ingen. Hon gick ut med det själv. Skälet? Att djävlas med Moderaterna i allmänhet och Reinfeldt*2 i synnerhet.

Får man göra så? Ja. Vi har yttrandefrihet och en mediakår som gillar att hänga på det politiska spelet utan att erkänna att de egentligen ser rakt igenom det. Är det smart? Troligen inte, jag har svårt att se att Ulvskog eller sossarna vinner på det. Visst får de uppmärksamhet en dag, men det kommer inte att ha någon reell betydelse.

Dessutom säger de ju detta just för att de inte vill ha Filippa Reinfeldt där. Annars hade de inte gått ut med det. Ingen tror väl på allvar att Marita Ulvskog vill hjälpa Moderaterna…

Vinnaren? Filippa Reinfeldt. Om man retar sossarna så mycket att de känner att de måste ta till fulspel mot henne ska hon ha cred! Dessutom tar hon det med ett skratt. Humorn till Filippa. Långnäsan till Ulvskog.

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: