Almedalen – utom kontroll

Vad händer i Almedalen? Lika självklar som frågan är – lika svår är den att svara på. Det går nämligen inte för en person att hålla koll på allt som händer här. 100 seminarier per dag kompletteras av lika många mingel, möten och träffar utanför programmet. Det är fysiskt omöjligt att hålla koll på allt.

Lite hjälp kan man få av dem som är här och jobbar.

Almedalsbloggen har 17 skickliga skribenter som håller koll på en hel del. Även om jag tror de har överskattat betydelsen av sin undersökning som presenteras här. Den är för simpelt gjord och bygger mest på hur många friends folk har på Facebook. Det säger inte alls mycket om ett verkligt nätverk. Jag säger det inte av bitterhet att inte själv hamna bra – för det gör jag.

Varje dag får du också en uppdatering av partiernas politik genom att först besöka talet i Almedalen för att sedan få det kommenterat av en expertpanel i Pratbaren som arrangeras av Stockholms Handelskammare, Resumé och Axess TV. Axess TV sänder dessutom Pratbaren både i TV kl. 22.30 varje dag. Man kan också se det på webben.

Vill man se bilder på allt och alla från Almedalen rekommenderas Politikerbloggens bildblogg.

Sveriges största politiska sammankomst är nu rekordstor. Det är kul och det ger alla en bra möjlighet att sätta sig in i de politiska frågor man är intresserad av. Det gäller bara att hitta rätt i röran, något som blir svårare och svårare…

Annonser

One Response to Almedalen – utom kontroll

  1. Jonas skriver:

    Dessutom kan man också det live på nätet. Man kan antingen använda http://yaika.se eller http://www.bambuser.com.

    Personligen föredrar jag yaika.se pga kvaliteten och så jobbar dom med arrangörerna av Almedalsveckan.

%d bloggare gillar detta: