Knappast det sista vi ser

Hon klarade ett tufft möte till. Nog får man säga att Wanja Lundby-Wedin är en politisk överlevare av rang. Men om hon eller LO tror att det är slut med detta har de fel. Troligen tror de heller inte det, men de måste försöka säga det. Nu återstår fortfarande en rad frågor och saker att göra. Fokus flyttar nu också tydligt även till Mona Sahlin, som jag skrev tidigare i dag.

Frågan är också om journalisterna kan rota fram något mer. Eller om det kommer fram varför dagens möte tog en hel dag.

Några dagar till kommer detta nu att hålla på, för att antingen lägga sig eller brisera i nästa skandal. Hur som helst är såväl LO som Wanja nu allvarligt skadskjutna. Nästa gång de kritiserar giriga direktörer kommer det inte att vara roligt. Det kommer att direkt dra upp denna skandal igen. Dessutom kommer inte ilskan i LO-leden att lägga sig än på ett tag. Och AMF Pension kommer inte att vara sig likt ett tag. Kanske får PJ Anders Linder rätt i sin förutsägelse. Att detta skulle vara slutet på historien framstår i alla fall som den mest vilda av gissningar.

———————–

Fortsätt gärna omröstningen i högerspalt på bloggen–>

———————–

Bloggar om detta: Stefan Stenudd, Per Ankersjö, Jonas Morian, HAX, Signerat Kjellberg och Tokmoderaten.

Annonser

One Response to Knappast det sista vi ser

  1. Micke.H skriver:

    Nu går skam på torra land !

    Medlemmarna måste gå samman och diskutera möjligheterna att avsätta/byta ut sina förbundsordförande för hela högen är ju KORRUPTA ! Dom uttalar sitt stöd till Vanja-Korrupt ! Det är ju inte klokt alltihop ! Vad är detta ?

    Hela LO och Fack-farsen är ju korrumperade, nä det är snart dags att packa sin väska och flytta från Sverige, det blir bara värre och värre,det finns ingen framtid eller framtidstro kvar, fy…..
    Stackars våra barn som ska växa upp i detta land, hu….

%d bloggare gillar detta: