Bodströms självförvållade självmål

Thomas Bodström har flera gånger erkänt att han testat att röka Hasch. Men är han drogfri i dag? De flesta skulle nog vara ganska övertygade om att han är det. Därför borde väl ett drogtest inte vara någon fara?

Bodströms reaktion på P3:s fråga om ett drogtest blir därför väldigt märklig. Först tackar han ja, men när han får reda på vad testet innebär tackar han nej. Varför?

Efter det agerandet får han leva med att det spekuleras. Jag är helt övertygad om att han inte hade droger i kroppen under intervjun. Men hur ska man vara säker? PR-mässigt är det oerhört klantigt agerat. Rimligen borde han kunna förutse de skriverier vi nu ser i media. Detta är en helt självförvållad ”skandal” av en person som troligen inte gjort något fel.

Dagens självmål är utsett.

Annonser

3 Responses to Bodströms självförvållade självmål

  1. Allan skriver:

    Karln har ju alkoholproblem och använder benzodiazepiner för att varva ner. Det syns lång väg. Det var därför han inte kunde ställa upp. Han hade inte räknat med att benzodiazepiner skulle ingå i testet. Så enkelt var det med det.

  2. U Hansson skriver:

    Thomas Bodström sluddrar ofta när han försöker säga något. Är det för mycket benso, för mycket alkohol eller för mycket av båda eller sniffar han lim?

  3. nivar skriver:

    han använder sig helt enkelt av amfetamin för att orka sätta dit alla knarkare. och även benzo för att kunna somna på kvällarna. ett redigt knarkarsvin är vad han är

%d bloggare gillar detta: