Litar skattebetalarna på Ohly?

PJ Anders Linders ledare i dagens SvD är läsvärd. Linder pekar på det välkända faktum att de rödgröna taktiserar i skattefrågan inför valet. De vågar inte föreslå de skattesänkningar de egentligen vill föreslå. I alla fall inte för år 2011. Och i alla fall inte innan valet. Väljarna gillar nämligen jobbskatteavdraget.

Problemet är att den inkomsttagare som vill slippa minst en tusenlapp i månaden i skattehöjning måste ställa sig frågan: Men vad händer sedan? Eller kanske än mer explicit: kan man lita på att Lars Ohly kan vara med och styra Sverige i fyra år utan att trycka på den stora skattehöjarknappen?

Bland det första de rödgröna tänker göra om de vinner valet är att höja skatten för flera miljoner löntagare. Vi vet därmed början, men inte fortsättningen. Men den är inte omöjlig att gissa.

Annonser

One Response to Litar skattebetalarna på Ohly?

  1. *Jörgen skriver:

    klart det blir skatteHÖJNINGAR varje år…så minma 1700 kr per månad blir 1200 bara 2011 men sen minskar det. dessutom blir elen dyrare, busskorten dyrare, maten mycket dyrare för kilometerskatter och miljöskatter.

%d bloggare gillar detta: