Sosselogik?

Två bra ledare i dagens SvD från Per G och Sanna R. Per G skärskådar sossarnas (och delvis Sveriges) ambivalenta hållning till USA och konstaterar att det kanske snart är dags att göra upp med 40 år av dubbelmoral. Än mer huvudet på spiken är Sanna Rayman som ifrågasätter hur Mona Sahlin kunde gå till val på en politik hon inte en trodde på:

Jag finner det provocerande. Om Sahlin, med flera tunga S-toppar, inte trodde på politiken – varför ville de då pracka den på ett helt land?

Nog har sossarna en del politiskt förnyelsearbete framför sig. En princip kunde ju vara att de torgför den politik de egentligen tror på. Det kunde väl i alla fall vara en utgångspunkt?

Annonser

2 Responses to Sosselogik?

  1. Stig Palm skriver:

    Mona Sahlin saknar intigritet eller var hon efter alla år och kamp att nå toppen i Partiet, så kåt på att få bli Statsminister, att hon prostituerade sig.
    Hon tittade ofta vänligt på Reinfeldt och Bildt? Varför inte? De representerade i stort hennes egna tankar. Kanske hon skulle ta steget, att bli Moderat?

  2. Hjertat skriver:

    Hon blev tvingad av vänsterfalangen förstås. Sedan kan hon ju låta som hon tror på allt hon säger ock därtill vara väldigt nedlåtande gentemot övrigas åsikter.
    Det är något som man verkar träna på inom (s). Ni har väl hört Veronica Palm, en kopia i uttrycksätt.

%d bloggare gillar detta: