Har Juholt myglat eller är han korkad?

Är det verkligen troligt att anta att Håkan Juholt inte kände till reglerna för riksdagens ersättningen för bostad, trots att han skriftligen informerats om detta och trots att det varit offentlig debatt om det många gånger? Han får ny välja att framstå som en myglare eller en person som inte sätter sig in i gällande regler. Kortsiktigt är det en vinst i att framställa som det senare, men i längden? Detta kommer att förfölja honom och Socialdemokraterna så länge Juholt sitter kvar.

Om du inte tror mig – fråga Mona Sahlin.

Annonser

4 Responses to Har Juholt myglat eller är han korkad?

 1. Stig Palm skriver:

  Kanske ”kulbon”, hon som satte andras pengar på eget konto fyllt i blanketten utan Juholts vetskap? Nu han vill skydda henne och hoppas att det hela ”blåser över” när avslöjandet kom och pengarnas betalas in? En chansning från hennes sida som inte gick hem. Är detta konspiratoriskt som tanke?

 2. reino skriver:

  Vem bryr sig om karl har koll på reglerna eller inte? Att låta skattebetarna betala för sin sambos lägenhet är svinaktigt oavsett om det är följer regelverket eller inte.
  /Reino

 3. Jonas skriver:

  Oavsett om han kände till reglerna eller inte så måste ju sunt förnuft fungera. Man kan inte tycka att det är ok att staten ska betala för hela hans sambos lägenhet då hon hade den sedan tidigare. Antingen är han helt blåst eller så myglar han. Lika illa i båda fallen

 4. anna skriver:

  vad betyder region

%d bloggare gillar detta: